Tillverkning

TillverkningTillverkning

Fackverk, ståltrappor, byggstål, grillar, läktare, inredning, blomrabatter, you name it. Är det av stål så kan vi tillverka det. Från stora stålkonstruktioner för industrier och byggbranschen ner till smådetaljer för den enskilda privatpersonen. Tillverkningen baseras ibland på kundens specifikationer och ritningar eller på konstruktionslösningar från vårt eget huvud.

Du hittar oss vid Pitholmshedens industriområde, några kilometer från Piteå stadskärna. Vår maskinpark består av gradsax för grovplåt, kantpress, vals och gasskärutrustning för plåtbearbetning. Vi har även kapmaskiner för mindre profiler och tyngre balkar, rörbockmaskiner och flertalet mindre maskiner anpassade för arbeten i stål. Men även svarv, fräs och pelarborrmaskiner.

Två traverser om vardera 6 ton samt en verkstadsport om 5 x 6 meter möjliggör tillverkning av skrymmande konstruktioner.

Rätt kvalitét är viktigt och därför är vi certifierade för det som verksamheten kräver. Läs mer om hur vi jobbar med kvalitet och miljö här.