Vår populära grillplats går nu att beställa

Vår populära grillplats går nu att beställaIgnis är vår populära egenkonstruerade grillplats/eldstad. Med denna eldstad får du värme på benen och kan sitta och njuta även kalla höstdagar utan att frysa. Under eldplatsen finns en hylla där man kan förvara ved eller annat man vill lämna kvar. Perfekt för skolgårdar, campingplatser, friluftsområden eller varför inte för hemmabruk! Tåligare grillplats får du leta efter, denna står emot väder och vind och smutsiga frusna kängor i minst 30 år.

Grillen är tillverkad av 3 mm plåt (välj mellan vanlig stålplåt eller Corten) och i mitten av eldstaden går ett rör igenom den och hyllan, så att regnvatten kan rinna ut. Röret ger även en lufttillförsel för elden som då brinner bättre.

Mått på eldstaden:
Bredd 90 cm
Längd 90 cm
Höjd 55 cm
Vikt 82 kg

Grillgallret är tillverkat av bockad plåt, 40×40 cm. Detta gör att det är lättare att rengöra än ex. sträckmetall.

Priser:
Plåt S235JR (vanlig stålplåt) 7 000:- inkl moms.
Plåt Corten (rosttrög) 8 400:- inkl. moms.

Köp till avställningshylla för mat och annat som enkelt kan fästas vid eldstadens kanter på två av sidorna. Hyllorna är tillverkade av förzinkad plåt som är lätt att hålla rena. Pris 450 kr/st.

Alla priser är inkl. moms. Eldstaden hämtas vid vår verkstad på Pitholmens industriområde, eller levereras mot ersättning.
Funderingar? Klicka här eller slå en signal så berättar vi mer.